Yönetim Şeması

Erkan Doğan

Kurucu & Başkan

25 Ocak 1976 tarihinde Almanya’nın Stuttgart şehrinde dünyaya gelen Erkan Doğan, Yozgat’ın tanınmış ailelerinden birine mensup olan işadamı Hacı Doğan’ın oğludur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Yozgat’ta tamamlamış, 1993’te Yozgat Lisesi’nden mezun olmuştur. 1994 yılında Bilkent Üniversitesi Ticaret ve Yönetim bölümünde üniversite eğitimine başlamış, ancak aile şirketlerinin iş yoğunluğu nedeniyle öğrenim hayatına ara vermek durumunda kalmıştır. Doğan Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Doğan Alçı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliği’nin yanı sıra, fabrikanın Ticareti Geliştirme ve Pazarlama Direktörlüğünü birlikte yürütmüştür.

Pınar Albayrak

Başkan Yardımcısı

Ön lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi (Dış Ticaret) ve Atatürk Üniversitesi (Adalet) Bölümlerinde ve lisans öğrenimini Eskişehir Üniversitesi (Muhasebe – Finans) bölümünde 2000 yılında tamamlamıştır. Point İth. İhr. LTD. ŞTİ. adlı şirketin sahibi, Antique Life Kozmetik LTD. ŞTİ şirketin Marka Pazarlama/Tanıtım Müdürü ve aynı zamanda Ortağı , Ankara Ege SAN. LTD. ŞTİ şirketin – Lojistik/Nakliye Ortağı olarak iş hayatına devam ederken TRT’de freelance – İngilizce Tercümanlık yapmaktadır.
Sahip olduğu sertifikalar : İNGİLİZCE DİL SERTİFİKASI – 2001
ARAPÇA : 2009
İSPANYOLCA : 3.KUR (DEVAM EDİYOR )

İsmail Hakkı Temizkök

Başkan Yardımcısı

Bu kişiyle ilgili kısa özgeçmiş. Bu kişiyle ilgili kısa özgeçmiş.

Vizyonumuz

Liyakatlı ve Ehil İş insanları Derneği (Livder) olarak, yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla öncelikle Ülkemize ve Milli değerlerimize ve insanlığa hizmet eden dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye’yi marka haline getirecek Ülke Ekonomisine ve iş gücüne azami katkıda iş adamları kuşağı oluşturmaktır.

Misyonumuz

Globalleşen dünyada şirket yönetimlerindeki gelişmelerin hızlı bir şekilde üye işletmelerine yansımasını sağlar. Türkiye’nin AB üyeliği ve standartlarına ulaşmada öncelik ve önem vermesi konusunda sivil toplum kuruluşu olarak çaba sarf eder. Bölgemiz işadamlarının Başka Ülkemiz ve dünya ekonomisiyle entegrasyonu için yerel ve uluslararası düzeyde çalışmalar yapar.Liyakatlı ve Ehil  İş İnsanları Derneği üyelerine verimlilik, yeni ve farklı projelerle  üyelerimiz arası dayanışma güç birliğiyle   kârlılığı artırıp rekabet piyasasında , kişisel ve kurumsal gelişim konularında iş ve güç birliği ve eğitim desteği sağlar. Liyakatlı ve Ehil İş İnsanları Derneği, bölgemiz iş insanlarını bir araya getiren ve başta üyeler olmak üzere iş insanlarını yerel ve uluslararası zeminde temsil eden bir sivil toplum kuruluşudur. Bölge kaynaklarının verimli ve etkin olarak ekonomiye katkısını teşvik eder. Katılımcı, şeffaf bir organizasyon yapısı oluşturur ve uygular. Demokratik, katılımcı devlet yönetimini ve serbest piyasa ekonomisini benimser. Gelişim için yeniliğe ve değişime açık olmayı benimser. Ciddiyet, disiplin ve çalışkanlığın başarının anahtarı olduğuna inanır. Toplumsal değerlere, çevre ve insan haklarına saygı duyar.